Groep C: Witsel kan grote stap richting volgende ronde zetten

Groep C: Witsel kan grote stap richting volgende ronde zetten
Foto: © SC

In groep C kan alles nog. Manchester United neemt het op Old Trafford op tegen het kleine Otelul Galati. Witsel neemt het met zijn Benfica op tegen het Zwitserse Basel.

Dat ManU vanavond de drie punten pakt, lijkt een zekerheid. Het Roemeense Otelul Galati haalde nog geen punt en werd op de vorige speeldag in eigen huis verslaan door de troepen van Ferguson (0-2).

Veel interessanter wordt het duel tussen Benfica en Basel. Benfica kan bij winst een grote stap richting tweede ronde zetten. In Basel was Benfica nog te sterk (0-2). Axel Witsel speelde toen de hele match. Het lijk er op dat Jorge Jesus de Rode Duivel ook vanavond in de basis dropt.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Manchester United en Benfica zijn favoriet. Een gokje op Otelul Galati of Basel daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Manchester United de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 162 euro bij een gok van 150 euro, Otelul Galati levert u 3.900 euro op. Bij winst van Basel wint u 1.125 euro en bij een zege van Benfica krijgt u 207 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties