Stoica: "Ik had Rode Duivel moeten worden"

Stoica: "Ik had Rode Duivel moeten worden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alin Stoica staat misschien op het punt te stoppen met voetbal. De balartiest die bij Anderlecht furore maakte, maar bij Club Brugge en Gent nooit meer zijn oude niveau haalde, sukkelt met een aanslepende rugblessure.

"Als het niet betert, zit er niets anders op dan te stoppen met voetballen", aldus Stoica, momenteel voetballer bij Concordia Chiajna met wie hij vorig seizoen promoveerde . "Of er veel hoop op beterschap is? Pff, ik weet het niet." De Roemeen wil alvast verder als trainer. "Ik ben bereid te beginnen in een kleine club. Maar natuurlijk droom ik ervan om trainer van Anderlecht te worden."

Stoica is België nog niet vergeten en beklaagt zich bepaalde zaken. "Ik voel me eigenlijk meer Belg dan Roemeen", zegt hij in Het Nieuwsblad. "Ik heb altijd respect genoten in jullie land. In 2001 heb ik de dubbele nationaliteit gekregen. Op dat moment had ik nog geen enkele keer voor Roemenië gespeeld. Vandaag beklaag ik me dat ik niet voor de Rode Duivels heb gespeeld. Ik zou vast een mooiere carrière hebben gehad."
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties