Torres: "Vertrek Alonso was voor mij een teken"

Jim Bogaert
| 25 reacties
Torres: "Vertrek Alonso was voor mij een teken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beweren dat Fernando Torres terug de veelscorende spits van weleer is, is de waarheid geweld aandoen. Dat het de laatste weken beter loopt voor de Chelsea-aanvaller, staat wel vast. “Liverpool en Chelsea kan je niet vergelijken", aldus El Nino.

“Het proces van aanpassen liep volledig anders. Chelsea ligt in Londen, een gigantische stad. Liverpool is meer een gemoedelijke stad. Liverpool en Chelsea kan je niet vergelijken. Daarbij was ik in Liverpool omringd door Spaanse ploeggenoten”, legt Fernando Torres uit.

“Mijn prijskaartje van 58 miljoen euro is slechts een getal. Ik kon een aanbieding als die van Chelsea niet zomaar naast me neerleggen. Ik voelde dat het bij Liverpool de verkeerde kant opging. Het vertrek van Xabi Alonso was voor mij het teken dat ik moest vertrekken”, komt Torres nog eens terug op zijn transfer.

Torres speelt zaterdag op Wembley met Spanje een oefeninterland tegen Engeland. Hij ruilde op 31 januari Liverpool in voor Chelsea en wist er sindsdien nog maar vijf keer te scoren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties