Interview Peeters over BFC Pro: "Mijn cv hoeft niet in een vacaturebank"

Tomas Taecke
| 16 reacties
Peeters over BFC Pro: "Mijn cv hoeft niet in een vacaturebank"
Foto: © SC

Deze week werd de BFC Pro boven de doopvont gehouden. Het orgaan verenigt alle Belgische voetbaltrainers met de bedoeling hun gezamenlijke belangen te verdedigen. Cercle-coach Bob Peeters wacht nog even met het lidmaatschap.

Tomas Taecke in Brugge

"Ze hebben het mij gevraagd, maar op dit moment ben ik niet geïnteresseerd", reageert Bob Peeters op de uitnodiging van de kersverse vereniging. "Ik wil niet dat mensen bepalen hoe ik mij moet gedragen tijdens een wedstrijd. Ik wil mezelf zijn en coachen op mijn eigen manier".

"Let wel: ik ben er niet tegen en wil geen kritiek uiten, alleen houden dat soort zaken mij op dit moment niet bezig", voegt Peeters eraan toe. "Tegenwoordig heb je voor alles vakbonden. Ik ben wel lid van Sporta. Die mensen hebben mij diensten bewezen toen ik als voetballer in Engeland en bij Lierse speelde. Als ik problemen heb, wat nu niet het geval is, zal ik mij wel op hen beroepen".

"Dit project staat nog in zijn kinderschoenen", denkt Peeters die de uitnodiging afwimpelde. "In Nederland heb je een gelijkaardige vereniging waar ik de waarde zeker van inzie. Maar daar heb je onafhankelijke mensen in het bestuur", maakt de Cercle-coach de vergelijking.

"Het is ook niet nodig dat mijn cv in een database terechtkomt of naar het buitenland verstuurd wordt", rondt de Antwerpenaar die zich uitstekend in zijn sas voelt bij Cercle Brugge af.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties