Van Steenbrugghe kan eindelijk aan de slag bij KVO

Tomas Taecke
| 0 reacties
Van Steenbrugghe kan eindelijk aan de slag bij KVO
Foto: © SC

Het Sportcomité heeft de transfer van Lander Van Steenbrugghe naar KV Oostende goedgekeurd. De Oost-Vlaming kan eerstdaags aan de slag bij de kustploeg uit tweede klasse.

Lander Van Steenbrugghe popelt van ongeduld om zijn wederoptreden te maken op de Belgische voetbalvelden. Door een hernia lag de Oost-Vlaming een lange periode in de lappenmand, bovendien zat hij dit seizoen -nadat Zulte Waregem zijn contract in augustus ontbond- zonder ploeg.

Nu vindt de middenvelder die volgende week 25 jaar wordt onderdak bij KV Oostende. Vandaag oordeelde het Sportcomité van de KBVB dat Van Steenbrugghe meteen aan de slag kan bij de kustploeg. Van Steenbrugghe beriep zich op het feit dat hij recht heeft op arbeid, waardoor zijn overgang werd goedgekeurd. Volgend weekend is de gewezen Essevee-speler speelgerechtigd.

Lander Van Steenbrugghe maakte in 2005/2006 zijn debuut voor Zulte Waregem. Van 2008 tot 2010 werd hij uitgeleend aan tweedeklasser OHL, nadien werd hij ook in Roeselare gestald. Zulte Waregem ontbond deze zomer zijn contract en bijgevolg is Van Steenbrugghe nu eigendom van KV Oostende.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties