Reactie Deelkens: "Vossen had rood moeten krijgen"

Robby Morren
Robby Morren
| 75 reacties
Deelkens: "Vossen had rood moeten krijgen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Westerlo-doelman Bart Deelkens baalde na de nederlaag tegen Racing Genk maar houdt de moed erin. Het vertrouwen is nog aanwezig bij de spelers maar winst tegen Bergen is een must.

Robby Morren in Genk

Westerlo incasseerde tegen RC Genk een nieuwe klap. De rode kaart voor Stef Wils na 10 minuten deed de Kempenaars de das om. "Wij zitten nu weer met een rotgevoel, we zitten in de hoek waar de klappen vallen. Na 10 minuten pakken we die rode kaart, we zitten met een pak geblesseerden. Desondanks kregen wij in Genk tijdens de eerste helft nog de beste mogelijkheden."

"Scheidsrechter moet het langs twee kanten bekijken."
Bart Deelkens

De doelman ergerde zich aan het feit dat Jelle Vossen geen rode kaart kreeg. "Het is belachelijk, de scheidsrechter moet het langs de twee kanten bekijken. Vossen had al geel en trapte nadien de bal weg. Dat is normaal altijd geel maar de ref geeft ze niet en wij krijgen die rode kaart wel. Ik beweer niet dat dit de wedstrijd beslist maar het speelt wel mee."

Winnen tegen Bergen
De thuiswedstrijd tegen Bergen wordt nu heel belangrijk voor Westerlo. "We moeten tegen Bergen sowieso winnen. We zullen alles in het werk stellen om in die match het laken naar ons toe te trekken", verzekert  Deelkens ons.

Dat het een heel moeilijk seizoen wordt voor Westerlo, staat buiten kijf. "Het zal heel zwaar worden. Het vertrouwen is nog wel aanwezig in de groep maar als je zo snel met 10 man komt, is het natuurlijk moeilijk. We moeten ons optrekken aan onze eerste helft en tegen Bergen gewoon winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties