Groep A: Plaatsen Van Buyten en Kompany zich?

Melissa Maes
| 6 reacties
Groep A: Plaatsen Van Buyten en Kompany zich?
Foto: © SC

Na vier speeldagen in de Champions League staat Bayern München helemaal bovenaan met tien punten. Dinsdagavond ontvangt de leider van de Bundesliga Villarreal. De Spaanse club wist nog geen enkel punt te sprokkelen in Groep A.

Als Bayern München vanavond weet te winnen van Villarreal, dan zijn Daniel Van Buyten en zijn ploegmaats al zeker van de achtste finales van de Champions League. Bayern-trainer Heynckes wil vanavond zeker leider blijven in de groep.

“We missen natuurlijk Bastian Schweinsteiger, hij is een van onze meest belangrijke spelers.” Arjen Robben speelde zaterdag opnieuw mee na drie maanden blessureleed. Bayern verloor met 0-1 van Dortmund. “Hij is nog niet de oude en hij heeft wat meer tijd nodig op het veld. Maar hij zal starten en ik verwacht dat hij beter zal spelen dan zaterdag.”

In Groep A kan ook Manchester City zich plaatsen bij de beste zestien. Vincent Kompany en co kunnen daarvoor maar beter winnen van Napoli. ManCity heeft momenteel zeven punten, Napoli vijf.

Napoli-spits Edinson Cavani weet maar al te goed wat zijn ploeg vanavond moet doen. “We hebben drie punten nodig als we willen blijven spelen in deze prestigieuze competitie. Ik voel me goed, ook al scoorde ik nog niet zoveel als vorig seizoen.”

“De ploeg en de trainer hebben vertrouwen in mij en het is niet belangrijk hoeveel doelpunten ik maak. Het meest belangrijke is dat we wedstrijden winnen”, besluit Cavani.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Bayern München en Manchester City zijn favoriet. Een gokje op Napoli of Villarreal daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Bayern München de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 177 euro bij een gok van 150 euro, Manchester City levert u 300 euro op. Bij winst van Napoli wint u 540 euro en bij een zege van Villarreal krijgt u 1875 euro.

Maak de voetbalkraker Real Madrid - Barcelona live mee. Win dankzij voetbalkrant.com en BWIN een VIP-reis voor twee personen. Meer informatie vind je hier.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties