OHL geeft youngsters kans tijdens oefenduel

Melissa Maes
| 0 reacties
OHL geeft youngsters kans tijdens oefenduel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven raakte tijdens het oefenduel tegen KVW Zaventem niet verder dan een gelijkspel. De bezoekers kwamen op voorsprong na een penalty van Etumba. De zeventienjarige Raphaël Raguet zette de eindstand op het scorebord.

Spelers uit de A-kern van OHL die weinig of niet aan de bak komen kregen speelkansen. Zo kwam onder meer belofte Nils Goedeweeck aan de aftrap. De promovendus had tijdens de oefenpot het meest balbezit en had in de slotfase nog de beste kansen. Toch bleef de stand steken op een 1-1-gelijkspel.

Op de clubwebsite beschrijft Raphaël Raguet de fase van zijn doelpunt. "Lionel Gendarme zag me goed vertrekken, speelde knap door en ik hoefde de bal maar in de touwen te leggen.” De zeventienjarige aanvaller blijft bescheiden na zijn goal. “Mijn doel is uiteindelijk het eerste elftal te halen, maar ik weet dat er nog een heel lange weg te gaan is.”

Ook Goedeweeck was tevreden. "Een toffe ervaring. Het gaat veel sneller dan bij de beloften, waardoor ik ook de nodige ervaring kan opdoen. Met deze wedstrijden leer je ook heel wat bij en bovendien is het leuk om ook met spelers uit de A-kern op te draven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties