Interview Thomas Wils: "Het vertrouwen is nog aanwezig"

Robby Morren
Robby Morren
| 3 reacties
Thomas Wils: "Het vertrouwen is nog aanwezig"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Wils zit met Lierse verwikkeld in een degradatiestrijd. Het duel tegen KV Mechelen moet gewonnen worden. De jonge Wils benadrukt dat het vertrouwen nog aanwezig is bij de spelers.

"Het is voor ons extra zuur dat Westerlo en Sint-Truiden vorig weekend wonnen maar het moet dan maar een extra motivatie zijn om vol voor de overwinning te gaan tegen KV Mechelen." Indien Lierse die partij wint, komt het op gelijke hoogte met KV Mechelen.

"Het vertrouwen is zeker nog aanwezig in onze spelersgroep", benadrukt Wils tegenover onze redactie. "Eigenlijk mogen we tevreden zijn over onze match tegen Club Brugge en moeten we het goede daaruit onthouden en meenemen naar de match tegen KV Mechelen."

Concentratieverlies
Wils vindt het bijzonder jammer dat Lierse tegen Club Brugge geen puntje thuis kon houden. "We wisten dat Club niet aanvallend zou spelen zoals onder Koster, Daum speelt vooral verdedigend. Wij hadden alles onder controle behalve op één moment in de tweede helft was er even concentratieverlies en dat kost ons een punt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties