Barça en Real Madrid niet verrast

Melissa Maes
| 11 reacties

Sporting Gijon wist zaterdag Real Madrid niet te verrassen. De koploper van de Spaanse competitie won het duel met 0-3. Barcelona wist zijn partij tegen Levante te winnen met forfaitcijfers.

Real Madrid wist de match te controleren en kwam voor de rust nog op voorsprong via Di Maria. Op het uur verdubbelde Ronaldo de score. Sporting Gijon moest niet veel later met tien man verder toen Eguren zijn tweede gele kaart verzamelde.

De 0-3 kwam er in blessuretijd via Marcelo. Volgende week zaterdag staat de eerste Clasico op het programma. Beide ploegen kunnen met het nodige vertrouwen naar het duel toeleven, want ook Barça wist ruim te winnen.

Na drie minuten was het al raak via Fabregas. Na ruim een halfuur spelen nam de middenvelder ook de tweede treffer voor zijn rekening. Youngster Cuenca zette enkele minuten later de 3-0 op het bord.

Barcelona hield zich na de koffiepauze niet in. Messi scoorde vanuit een lastige hoek de 4-0 en enkele minuten later zorgde Sanchez voor de eindstand.