Reactie El Ghanassy: "Terecht rood voor Kanu"

Melissa Maes
| 50 reacties
El Ghanassy: "Terecht rood voor Kanu"
Foto: © SC

Yassine El Ghanassy was voor aanvang van de match tegen Standard nog onzeker, maar kreeg in de tweede periode speelminuten. Zijn invalbeurt viel meteen op doordat de Luikse verdediging de dribbelaar tegen de grond moest werken. “Viseerden zij mij?”

Melissa Maes in Luik

“Ik vond hen heel agressief spelen en ze maakten irritante foutjes op me. Ik weet niet of ze mij viseerden”, reageert Yassine El Ghanassy na de topper tegen Standard. In de slotminuten kreeg Kanu nog rood voor een fout op de belofteninternational.

“Ik begrijp dat rood maar al te goed. Kanu speelde anti-voetbal.” Lokte El Ghanassy de fout niet uit? “Ik speel niet om fouten uit te lokken, maar het is wel mijn spel om naar het doel te trekken.”

Voor de wedstrijd was nog niet zeker of El Ghanassy kon spelen. “Ik ondervind hinder aan de adductoren en voelde me niet honderd procent. Ik heb voor de match een spuit gekregen, maar ik was zeker niet klaar om te starten.”

AA Gent pakt zeven op negen en daar is de spits van AA Gent best tevreden mee. “Het positieve aan deze match is dat we de nul konden houden, het negatieve is dat we niet konden scoren”, besluit El Ghanassy.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties