Reactie Buffel: "Goed dat ik wat rust kreeg"

Fabian Morren
| 6 reacties
Buffel: "Goed dat ik wat rust kreeg"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Buffel startte tegen Leverkusen op de bank. Echt verrast was de flankaanvaller niet.

Fabian Morren in Genk

“De voorbije weken speelde ik bijna alles, zowel in de competitie als in de Champions League. Dan is het goed als je even rust krijgt. Of ik met de trainer daar vooraf over gesproken had? Neen, maar dat hoeft niet”, zei Buffel.

“Ons doelpunt kwam uit de lucht gevallen. Dat gaf ons vertrouwen, maar in de tweede helft kwamen we toch meer onder druk. Dat resulteerde uiteindelijk in de gelijkmaker, maar ik denk dat dit een juist resultaat is.”

“Het was een campagne met veel mooie en minder mooie momenten. In de Champions League moet je in elke wedstrijd top zijn. Stel dat we iets hadden kunnen rapen in Leverkusen deden we misschien wel mee voor de prijzen. Maar ik ben toch tevreden over de campagne.”

Competitie
Buffel en zijn ploeggenoten kunnen zich nu weer voluit concentreren op de competitie. “We moeten ons inderdaad nu weer volledig op de competitie focussen”, besefte ook Buffel. “Er was wat vermoeidheid door de opeenvolging van wedstrijden, maar nu moeten we ons niveau weer opkrikken. Dit gelijkspel geeft ons toch een goed gevoel voor de toekomst.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties