Reactie Peeters: "Telkens arbiters die de match niet aanvoelen"

Melissa Maes
| 33 reacties
Peeters: "Telkens arbiters die de match niet aanvoelen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bob Peeters was na de partij Cercle Brugge – AA Gent niet te spreken over scheidsrechter Sam Loeman. De trainer zocht zelf even een plek in de tribune. “Wij krijgen altijd scheidsrechters uit tweede klasse die de wedstrijd niet aanvoelen.”

Melissa Maes in Brugge

“Wij spelen al heel het seizoen bij de top zes, maar we krijgen telkens arbiters uit tweede klasse die de wedstrijd niet aanvoelen. Het werd helemaal belachelijk toen hij zelfs geen inworp voor ons wou geven toen Bernd Thijs de bal al aan ons had gegeven”, reageert Bob Peeters.

“Hij zei dat ik bij de volgende opmerking naar de tribune zou vliegen. Dan ben ik maar zelf naar de tribune gegaan." Maar een minuut later stond Peeters al weer in de dug-out. "Ik vond dat ik met nog een kwartier te spelen, beter dicht bij het veld kon blijven.”

"Kijk, het doelpunt was geen fout. Bram Verbist beoordeelt een slechte voorzet niet goed genoeg maar bij de fase ervoor is er een duidelijke duwfout van Melli op Igor Vetokele. De ref gaf ook een hoekschop aan Gent toen Elimane Coulibaly duidelijk als laatste aan de bal kwam. Ik zal me misschien moeten verantwoorden voor mijn woorden maar ik vind dat wij beter verdienen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties