Reactie Van Geneugden: "Deze avond zal nog lang nazinderen"

Robby Morren
Robby Morren
| 38 reacties
Van Geneugden: "Deze avond zal nog lang nazinderen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven verraste Club Brugge en won met 3-1. Een zeer knappe prestatie van de thuisploeg. "In het begin zijn wel we goed weggekomen."

Robby Morren in Leuven

"Dit is de verdienste van de spelers, van de hele club en de trainer is daar een schakel van. Ik had de groep ervan overtuigd dat wat we tegen Anderlecht konden, dat we dat tegen Club ook kunnen. Met de steun van het publiek en vanuit een goede organisatie waarbij iedereen zijn taken uitvoert, probeerden we aanvallend wat te brengen."

"Ik moet toegeven dat we het eerste kwartier enkele keren goed zijn weggekomen maar daarna hebben we het evenwicht goed hersteld en hadden we de partij goed onder controle. Die rode kaart viel op slag van rust en dan heb ik tijdens de pauze gevraagd goed in de organisatie te blijven want die kansen zouden toch wel komen."

"Onze 1-0 kwam op een goed moment maar we gaven de gelijkmaker te makkelijk weg, daar moeten we deze week toch eens over spreken. De groep heeft daarna wel goed gereageerd. We kunnen op het einde zeggen dat we de punten verdiend thuis houden. Het is een hele mooie avond die nog lang zal nazinderen. We hopen hier een verlengstuk aan te breien door op tweede kerstdag voor de vierde keer op rij ongeslagen te blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties