Hofmans: "Blijven op zoek naar versterking"

Dirk Pieters
| 56 reacties
Hofmans: "Blijven op zoek naar versterking"
Foto: © SC

Onder de nieuwe coach lijkt Antwerp opnieuw het juiste ritme te hebben gevonden. Na overwinningen tegen Charleroi en Lommel United klimt de club opnieuw de top vijf binnen.

Woensdag staat de topper tegen leider Eupen op het programma. Bij een nederlaag mag de Great Old de titelambities definitief opbergen, maar bij winst kan het nog alle kanten uit. "We blijven realistisch en blijven mikken op de eindronde. Dat was van in het begin van het seizoen onze doelstelling op sportief gebied. We zitten zeker nog op schema voor die ambitie, maar het kan zeker nog beter", aldus Gunther Hofmans aan onze redactie.

De club blijft dan ook op zoek naar versterkingen. Of er spelers komen van Lyon of Manchester United blijft momenteel nog een vraagteken. "Er zijn gesprekken, maar het is zeker nog geen zekerheid dat er spelers komen. Het kan altijd, maar tot op heden is er nog niets concreet. Dat wil niet zeggen dat er geen versterkingen zullen komen. Wij zijn zelf ook nog op zoek naar spelers die de club iets kunnen bijbrengen."

Over de spanningen met voorzitter Eddy Wauters wou de nieuwe sterke man van Antwerp nog wel het volgende kwijt. "De dagelijkse werking gaat gewoon verder en deze woordenwisseling heeft niets met de NV te maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties