Reactie Mathijssen: "We verdienden beter"

Tomas Taecke
| 52 reacties
Mathijssen: "We verdienden beter"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jacky Mathijssen was kort na de wedstrijd aangeslagen door de averij die zijn team in de slotfase van de heenwedstrijd had opgelopen. Ook hekelde hij de beslissingen van scheidsrechter Vervecken, die een lichte penalty gaf in een wedstrijd die hij had moeten afgelasten.

Tomas Taecke in Kortrijk

"Het was een echte cupmatch, misschien kwam dat wel door de omstandigheden", gaf Jacky Mathijssen aan op de persconferentie. "Meestal beslist men geen twee keer over de bespeelbaarheid van een veld wat nu wel het geval was".

"Aan deze match hou ik een zeer slecht gevoel over. Als ploeg hebben we niet gebracht wat er verwacht werd. Vooral op het middenveld was er geen rust en werd er niet gevoetbald. Onze twee spitsen zaten op de koop toe maar half in de wedstrijd".

"Als je dan toch vier zuivere kansen krijgt, moet je daaruit scoren", betreurde de Beerschot-coach. "We krijgen een lichte penalty tegen, daarna waren sommigen aangeslagen terwijl dit niet nodig was. 1-0 is niet onoverkomelijk, maar dan staat iedereen stil en incasseer je nog een tweede goal".

"Nu wordt het aartsmoeilijk, maar die 2-0 is op zich wel nog recht te zetten. Om over de strafschop te kunnen oordelen, was ik te ver van de fase verwijderd. Alleen zie je dat Vervecken zich liet meeslepen door de Kortrijkse staf en de supporters, die vlak achter doel hun steentje bijdroegen".
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties