Everton-doelman scoort tegen Bolton

Thomas De Block
| 6 reacties

Gisteren zorgde Tim Howard, doelman bij Everton, voor een opmerkelijk moment. De Amerikaan bracht met een verre trap zijn team op voorsprong. Uiteindelijk verloren de Toffees nog met 1-2 van Bolton.

In de 63ste minuut leek Tim Howard de bal in het spel te brengen zoals altijd. Maar zijn trap stak het hele veld over in Goodison Park en belandde al botsend over Bolton-doelman Bogdan in het doel.

Uiteindelijk bleek het doelpunt van Howard niet voldoende voor de zege. Vier minuten later stelde David N’Gog gelijk en in de 78ste minuut bezorgde Gary Cahill de bezoekers alsnog de zege.

In de stand bekleedt Everton, dat speelde zonder de geblesseerde Fellaini, de tiende plaats. Bolton Wanderers  klimt door de zege naar de achttiende plaats.