Reactie Stenman: "Les van vandaag? Opletten voor counters"

Stenman: "Les van vandaag? Opletten voor counters"
Foto: © SC

Fredrik Stenman speelde zijn eerste competitiematch van het seizoen en deed dat niet onaardig. Na lang blessureleed staat de linksachter er weer, maar hij baalde wel na het verlies op Anderlecht.

Johan Walckiers in Anderlecht

"Dit had ik niet verwacht, moet ik toegeven", zuchtte Stenman na de wedstrijd. "In de eerste helft waren we nog redelijk goed. Als die kans van Odjidja binnengaat, krijgen we ook een heel andere wedstrijd. De les die we vandaag moeten trekken is dat we moeten oppassen voor counters. Daarop hebben ze ons dood gedaan."

Stenman was zeker niet de zwakste Bruggeling. En dat na een lange inactiviteit. "Ik kan en moet nog veel beter, maar dat zal wel komen. Elke wedstrijd zal ik beter worden. Op training gaat het wel, maar een speler heeft wedstrijden nodig om weer helemaal op niveau te komen."

"Ik heb geen verklaring waarom sommige jongens onder hun niveau acteerden. Ik wil echter niemand de schuld geven. We hebben als team verloren, individueel zijn er ook fouten gemaakt, maar dat kan je niemand aanwrijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties