Rocky Peeters: "Wil mijn carrière zeker afsluiten bij Tienen"

Dirk Pieters
| 3 reacties
Rocky Peeters: "Wil mijn carrière zeker afsluiten bij Tienen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rocky Peeters ligt momenteel nog in de lappenmand, maar de speler van Tienen wil binnen twee weken opnieuw fit zijn om de club te helpen in de strijd tegen de degradatie.

Onze redactie zocht de ex-speler van onder andere Sint-Truiden en Germinal Beerschot (foto) op. Peeters heeft er al een lange carrière opzitten en beseft dat hij mogelijk aan zijn laatste seizoenen bezig is. "Ik zou zeker niet neen zeggen om mijn carrière hier af te sluiten. Ik voel me enorm goed bij deze club, maar in voetbal kan het snel gaan natuurlijk. Ik heb na dit jaar nog één jaar contract en dan ben ik er ondertussen al 34 jaar. We zullen dan wel verder zien wat er kan gebeuren, maar eerst en vooral terug fit geraken is het belangrijkste", aldus de speler van Tienen.

Dit weekend moet Tienen op bezoek bij Lommel United, opnieuw zonder Rocky Peeters. Door blessures lig ik er al lange tijd uit, maar ik hoop binnen dit en twee weken terug fit te geraken. "Een moeilijke wedstrijd, maar op onze positie moeten we overal proberen punten te sprokkelen. Elk punt kan enorm belangrijk worden, hoe moeilijk de wedstrijd ook is. Ik hoop binnenkort de club te helpen om vlug uit de gevarenzone te komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties