"Kaminski is nog steeds welkom bij ons"

Fabian Morren
| 1 reacties
"Kaminski is nog steeds welkom bij ons"
Foto: © SC

Mathias Kaminski reageerde verbaasd toen hij las dat hij Standaard Wetteren moet verlaten. “Klopt niet”, laat de manager van de tweedeklasser nu weten aan onze redactie.

 “Ik vind het jammer dat niemand het in mijn gezicht heeft durven vertellen”, vertelde Kaminski ons. Nu blijkt echter dat hij niet absoluut weg moet bij Wetteren.

“Hij is nog steeds welkom bij ons”, zegt Geert Pelsemacker. “Er wordt trouwens geen enkele speler geweigerd op Wetteren.”

“Wij hebben de spelers gewoon te kennen gegeven dat indien er interesse was van andere clubs, wij bereid zijn om hen tot het einde van dit seizoen uit te lenen, om ze meer speelgelegenheid te geven. Dit is ondertussen al gebeurd met Deppé en Brouwers staat ook dicht bij een uitleenbeurt.

“Wat Jeroen Van Damme betreft: iedereen heeft een kans gekregen om met ons aan tafel te zitten om de vooruitzichten van volgend seizoen te bekijken. Alle spelers zijn daar op ingegaan, uitgezonderd Jeroen. Voor de sportieve cel is dit een duiding dat hij met Wetteren geen samenwerking meer wil.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties