Reactie Boere: "Debuut smaakt naar meer"

Melissa Maes
| 14 reacties
Boere: "Debuut smaakt naar meer"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tom Boere debuteerde zaterdag tegen Zulte Waregem. De aanvaller wist in de laatste vijf minuten echter niets meer te forceren. Toch is de Nederlander tevreden met zijn eerste speelminuten voor AA Gent. “Dit smaakt naar meer.”

Melissa Maes in Gent

“Ik ben heel erg tevreden met mijn debuut. Het was fantastisch dat het publiek mijn naam scandeerde toen ik me klaarmaakte om in te vallen”, aldus Tom Boere na de partij. Ook de aanhang van Essevee riep 'de naam' van de Nederlander. “Dat begreep ik niet helemaal, dat is de bijnaam van Gent of van Zulte Waregem?”

Had de aanvaller meteen op speelminuten gehoopt bij zijn eerste selectie voor de Buffalo’s? “Ik was niet bezig met wel of niet invallen. Ik heb op de bank goed de wedstrijd bekeken. In de eerste helft speelden we aardig en hadden we enkele kansen. In het slotkwartier werd het spel te geforceerd en voetbalden we te gehaast.”

Wat vond Boere van het spel van de bezoekers? “Zulte Waregem speelde erg gesloten, het was moeilijk om er door te geraken. In Nederland zie je zo’n wedstrijden niet. Ook lager geklasseerde teams blijven er voetballen.”, besluit Boere.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties