Gent zonder Boeckx tegen Anderlecht

Melissa Maes
| 0 reacties
Gent zonder Boeckx tegen Anderlecht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Leider Anderlecht ontvangt vanavond de nummer twee van het klassement, AA Gent. De laatste competitiezege van de Buffalo’s in het Vanden Stockstadion dateert al van twaalf jaar geleden.

Als Anderlecht ook deze partij naar zijn hand zet, dan wordt de kloof met eerste achtervolger AA Gent uitgediept tot negen punten. De bezoekers proberen de druk bij paars-wit te leggen: “Eén ploeg heeft gezegd dat de titel moet en dat is Anderlecht, de ambitie van Gent is Europees voetbal halen”, liet Sollied optekenen.

Jacobs kan geen beroep doen op Vargas en Molins. Bij AA Gent liggen Thijs, Smolders, Lepoint en Ljubijankic in de lappenmand. Even geleden twitterde Frank Boeckx ook dat hij niet kan spelen vanavond wegens een geblokkeerde rug. Reservedoelman Sergio Padt vervangt hem. Bij Anderlecht start Olivier Deschacht op de bank, Jacobs kiest opnieuw voor Safari op de linksachter. Ref Boucaut krijgt de opdracht om deze partij in goede banen te proberen leiden.

Op de facebooksite van Voetbalkrant.com lanceerden we deze middag de vraag wie de topper zou winnen: 157 mensen denken dat Anderlecht wint, 68 volgers menen dat Gent het gaat halen en 45 denken dat het duel onbeslist eindigt.

Volg de topper live via je favoriete voetbalwebsite vanaf 20 uur.

Opstellingen:
Anderlecht:
Proto, Wasilewski, Kouyaté, Juhasz, Safari, Gillet, Biglia, Kljestan, Jovanovic, Suarez, Mbokani
AA Gent: Padt, Rafinha, Melli, Nahayo, Maréval, Arzo, Jørgensen, Van Der Bruggen, Soumahoro, Coulibaly, Brüls

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Anderlecht is favoriet. Een gokje op AA Gent daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Anderlecht de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 243 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van AA Gent wint u 787,50 euro.

Jouw Prono
-
wint Gelijk wint
0% 0% 0%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties