Interview Corstjens: "Nu voluit voor 3 punten tegen Lierse"

Robby Morren
Robby Morren
| 7 reacties
Corstjens: "Nu voluit voor 3 punten tegen Lierse"
Foto: © SC

Westerlo boekte woensdagavond een belangrijke overwinning op Sint- Truiden maar zaterdag wacht al een nieuwe levensbelangrijke partij tegen Lierse.

"Tegen Sint-Truiden stond er veel druk op de ketel maar we wonnen met afgetekende cijfers. Zaterdag staat er alweer een hele belangrijke match op het programma. We hebben woensdag een eerste stap gezet, zaterdag kunnen we hopelijk een tweede zetten", aldus de verdediger tegenover onze redactie.

Boost
Dat de 0-3 voor een bijzonder goed gevoel binnen de groep zorgde, hoeft geen betoog. "We hebben nu 4 op 6 kunnen pakken en dat geeft toch wel een boost, dat zorgt voor vertrouwen." Ook dat Westerlo nu al twee keer de nul kon houden, doet deugd. "Ja, als wij erin slagen de nul te houden, dan zijn we al zeker van een gelijkspel", lacht Corstjens met een plakker op de neus. "Ik had zondag al een elleboog gekregen van die aanvaller van Standard en tegen Sint-Truiden is het weer open gegaan."

"Tegen Lierse gaan we met vertrouwen starten. We spelen en thuis en we moeten met dezelfde inzet en met vertrouwen voluit gaan voor de drie punten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties