Ajax en Feyenoord klaar voor de Klassieker

Tomas Taecke
| 1 reacties
Ajax en Feyenoord klaar voor de Klassieker
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alle Nederlandse ogen zijn vandaag gericht op de lunchwedstrijd tussen Feyenoord en Ajax in de Rotterdamse Kuip. Feyenoord-sensatie John Guidetti zal uiteindelijk toch aan de aftrap van de kraker kunnen verschijnen.

De laatste training voorafgaand aan de Klassieker onderstreepte in beide kampen het belang van deze historische wedstrijd. Ajax trainde in de ArenA in het bijzijn van een hoop fans die hun team moed inspraken op weg naar de topwedstrijd. Ook in Rotterdam daagden honderden mensen op om hun Feyenoord een hart onder de riem te steken.

Goed nieuws voor Ronald Koeman en Feyenoord is de terugkeer van John Guidetti. De huurling van Man City had last van de amandelen maar is toch speelklaar geraakt voor de kraker. De Zweedse spits moet een einde maken aan de negatieve reeks resultaten die Feyenoord heeft neergezet tegen Ajax. In eigen huis konden de Rotterdammers al vijf keer op rij niet winnen van de aartsrivaal.

Frank De Boer behoudt ondanks de vele blessures het vertrouwen in de goede afloop. Onze landgenoot Toby Alderweireld en zijn vervanger Jan Ooijer vielen deze week geblesseerd uit. Ook Van der Wiel kan niet postvatten op de rechtsachter. Sigthorsson en Boerrigter zijn al langer afwezig.

Om half één wordt de lunchwedstrijd op gang getrapt. Bezoekende supporters zijn andermaal niet toegelaten bij het treffen tussen de Amsterdamse en Rotterdamse aartsrivalen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties