Fellaini verrast Kompany, Lukaku mag even invallen

Fabian Morren
| 23 reacties

Manchester City moet Manchester United naast zich dulden aan de kop van de Premier League. City verloor met 1-0 bij Everton. Lukaku en Chelsea kwamen niet verder dan een gelijkspel.

Manchester City is niet langer alleen leider. City, met Kompany opnieuw in de basis, ging verrassend met 1-0 onderuit bij Everton, waar Fellaini de hele wedstrijd speelde. Een doelpunt van Gibson in de 60ste minuut volstond voor de thuisploeg.

Manchester United profiteerde optimaal van het puntenverlies van de buren. Dankzij twee strafschopdoelpunten (van Hernandez en Berbatov) won Man U met 2-0 van Stoke City.

Romelu Lukaku mocht tien minuten voor tijd invallen bij Chelsea. Op dat moment stonden The Blues 1-0 achter bij Swansea. Ashley Cole kreeg in de slotfase nog rood bij de bezoekers, maar toch bezorgde José Bosingwa in blessuretijd Chelsea alsnog een punt.

Tottenham heeft de titel nog niet helemaal opgegeven. De Spurs versloegen Wigan met 3-1. Bale (2x) en Modric bezorgden de thuisploeg de overwinning.