Kan Milan punten rapen bij Lazio?

Thomas De Block
| 1 reacties
Kan Milan punten rapen bij Lazio?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ondanks het winterweer worden de meeste wedstrijden in de Serie A gewoon afgewerkt. Vanavond staan Lazio en AC Milan tegenover elkaar in een onvervalste Italiaanse topper. AC Milan kan de leiding overnemen van Juventus indien het de volle buit grijpt in Rome.

Toch zal de ploeg het niet onder de markt krijgen bij Lazio. De thuisploeg won afgelopen weekend met ruime 0-3 cijfers bij Chievo en kan rekenen op het killersinstinct van aanvaller Klose, die in zijn laatste twee duels drie keer het doel vond. Bovendien kan Lazio Roma richting de top drie sluipen indien het de punten thuis houdt.

AC Milan wil bevestigen na twee vlotte overwinningen en kan de koppositie in Italië heroveren. De Rossoneri kunnen daarnaast rekenen op superspits Ibrahimovic, die de laatste tijd vlot het doel weet te vinden.

Volg het gebeuren vanop de eerste rij en bekijk de livebeelden van de match via Bwin! Ook de andere duels in de Serie A kan u dankzij Bwin live bekijken!

Atalanta – Genoa
Inter – Palermo
Udinese – Lecce
Cagliari – AS Roma
Napoli – Cesena
Novara - Chievo

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
AC Milan is favoriet. Een gokje op Lazio  daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze websiteen ga met een zak geld naar huis.

Steekt AC Milan de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 322,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Lazio wint u 510 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties