Beloften van Anderlecht spelen gelijk tegen Inter

Andrea Doino
| 27 reacties

De beloften van RSC Anderlecht hebben op het toernooi van Viareggio gelijk gespeeld tegen de winnaars van de vorige editie in 2011, namelijk Inter Milan. De ploeg van Geert Emmerechts speelde 1-1 gelijk.

Anderlecht begon slecht aan de wedstrijd en onderging het spel in de beginfase. Na een kwartier voetballen, herstelden de jonge paars-witten het evenwicht en kregen ze zelfs nog de beste kans via Andreas Luckermans. Bij de rust was het 0-0.

Balverlies en een snelle counter zorgde in het begin van de tweede helft al snel voor de 1-0 via Romano. Anderlecht herpakte zich en begon het spel op te eisen. De verdiende gelijkmaker kwam er in de toegevoegde tijd toen Sebastiaan De Wilde uit een hoekschop scoorde.

Opstelling RSCA : Roef, Mbemba, Vervoort, Godeau, Lukaku (84' Musonda T.), Verboom (75' Koulibaly), Luckermans, Tarfi M., Praet, Musonda L. (75' De Wilde), Bruno.

In de andere wedstrijd van groep A speelden Siena en Reggina 0-0 gelijk. De volgende partij van paars-wit vindt woensdag acht februari plaats in Galluzzo, dan nemen de U21 het om 15u op tegen Reggina.