Hazard: "Tottenham is een mogelijkheid"

Tomas Taecke
| 12 reacties
Hazard: "Tottenham is een mogelijkheid"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens de Franse pers is Eden Hazard persoonlijk rond met Tottenham. De Rode Duivel weigert voorlopig te bevestigen dat hij een akkoord heeft met de Londense club.

FranceFootball en L'Equipe menen te weten dat Eden Hazard een overeenkomst heeft met het Engelse Tottenham Hotspur. In La Tribune, de Waalse tegenhanger van Extra Time, gaf de Rode Duivel maandag aan dat hij in de toekomst mogelijk, maar helemaal niet zeker aan de slag gaat op White Hart Lane.

"Misschien ga ik naar Tottenham, het is in ieder geval een grote club", reageerde Hazard op de geruchten. "Na dit seizoen zullen we wel zien", zei de balvirtuoos die nog steeds onder contract ligt bij Lille.

Hazard stak net als enkele weken terug alvast niet onder stoelen of banken dat hij in de Premier League aan de slag wil. "In Engeland kan ik het meeste leren. Je speelt er elke week een topwedstrijd en de sfeer is absoluut fantastisch. Het Spaanse voetbal ligt mij misschien beter, maar daar kan je enkel bij Barcelona of Real Madrid kampioen spelen. Voorlopig heb ik nergens een contract getekend en richt ik mij voorlopig enkel en alleen op mijn huidige club", aldus Eden Hazard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties