PSG toont interesse voor Luis Suarez
Andrea Doino
| 19 reacties
PSG toont interesse voor Luis Suarez
Foto: © SC

Paris Saint-Germain heeft volgens de Franse sportkrant L'Equipe contact opgenomen met Luis Suarez. De Uruguayaanse aanvaller van Liverpool sluit de optie PSG zeker niet uit, op voorwaarde dat de club uit Parijs de Champions League haalt.

Nadat de club uit Parijs Alexandre Pato en Carlos Tevez niet heeft kunnen strikken, is de aanvaller van Liverpool het volgende doel. Suarez ligt onder vuur in Engeland sinds het incident met Patrice Evra.

Aangezien de transferperiode al gesloten is, gaat PSG komende zomer Suarez proberen aan te trekken. Suarez heeft nog een contract tot 2016 met Liverpool maar sluit deze optie niet uit, op voorwaarde dat PSG de Champions League speelt.

Bij PSG zou hij zijn goede vriend Diego Lugano terugvinden, de kapitein van Uruguay. Lugano nam zijn vriend Suarez in bescherming in verband met de situatie met Evra. “Dat zijn discussies tussen voetballers. Vele mensen wilden Suarez de les lezen, maar eigenlijk is Luis de enige onschuldige in dit verhaal”, twitterde Lugano.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties