Schalke 04 volgend jaar zonder supertrio?
Andrea Doino
| 4 reacties
Schalke 04 volgend jaar zonder supertrio?
Foto: © SC

In de Bundesliga staat Schalke 04 momenteel op een vierde plaats op acht punten van leider Borussia Dortmund. Die plaats heeft het vooral te danken aan het magische trio Raul, Klaas-Jan Huntelaar en Jefferson Farfan.

Raul
Toch dreigt Schalke het supertrio te verliezen. De onderhandelingen met Raul zijn bezig maar verlopen zeer moeizaam. Schalke biedt de 34-jarige Spanjaard een contract aan van één seizoen en wil zijn loon verlagen van zeven naar vier miljoen euro, terwijl Raul voor minstens twee seizoenen wil bijtekenen en meer geld wil verdienen.

Huntelaar
Ook Klaas-Jan Huntelaar wil een beter contract bij de ploeg uit Gelsenkirchen. Dit seizoen maakte hij al 33 doelpunten in 34 wedstrijden en in zijn contract zou een afkoopsom van twintig miljoen euro zijn opgenomen. De Nederlander is nog onduidelijk over zijn toekomst. “Ik voel me goed bij Schalke, maar ik sluit niets uit.”

Farfan
Jefferson Farfan zal Schalke zo goed als zeker verlaten op het einde van het seizoen. De Peruaan wil veertien miljoen euro tekengeld maar daar gaat de Duitse club niet mee akkoord. Bovendien loopt zijn contract op het einde van dit seizoen af en maakt hij er geen geheim van dat hij ooit in Spanje zou willen spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties