Arsenal scoorde dit seizoen al vijf (!) owngoals

Jefrey Van der Straeten
| 2 reacties
Arsenal scoorde dit seizoen al vijf (!) owngoals
Foto: © SC

Arsenal won vandaag op Anfield Road tegen Liverpool. Toch kwam het eerst op achterstand na een eigen doelpunt van de Fransman Koscielny. Meteen de vijfde keer dat Arsenal in eigen doel scoort dit seizoen.

Ook in de heenwedstrijd van de competitie had Arsenal een owngoal gescoord tegen Liverpool. Jong talent Aaron Ramsey was toen de pineut. In een wedstrijd tegen Blackburn Rovers, die Arsenal met 3-4 verloor, slaagden de Gunners er zelfs in om twee owngoals in één wedstrijd tegen te krijgen. Koscielny en Song waren die wedstrijd de boosdoeners.

Twee weken geleden verloor de ploeg uit Noord-Londen van Sunderland met 2-0. In die wedstrijd scoorde het jonge talent Alex-Oxlade Chamberlain in eigen doel.

Maar vandaag was het dus opnieuw de beurt aan de Franse centrale verdediger Laurent Koscielny, die zijn tweede eigen doelpunt van het seizoen scoorde.

Of men bij Arsenal probeert om de own goal van rechtsback Jenkinson te overtreffen, is onbekend. In een oefenwedstrijd voor het seizoen scoorde de Engelse jeugdinternational dit doelpunt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties