Reactie Odoi: "Jammer dat ik moet wachten op een schorsing"

Odoi: "Jammer dat ik moet wachten op een schorsing"
Foto: © SC

Denis Odoi mocht door de blessure van Roland Juhasz nog eens opdraven. Hij nam de rechtsachterplaats in terwijl Wasilewski naar het centrum verhuisde.

Johan Walckiers in Anderlecht

Odoi loopt al een aantal weken vrij ongelukkig rond omdat hij weinig kansen krijgt. "Het is gewoon jammer dat ik moet wachten tot er iemand geschorst of geblesseerd is alvorens ik mag spelen", aldus de vorige zomer van STVV overgenomen verdediger. "Na Standard dacht ik nochtans dat ik een goede match gespeeld had en dat de kansen wel gingen komen."

Odoi zal de volgende weken wel zijn kans krijgen, want Juhasz is volgende week nog geschorst en door de blessure van Deschacht is de spoeling bij de verdedigers nog wat dunner geworden. "Ik hoop het in ieder geval. Ik wil  altijd spelen."

Het zijn wel onuitgegeven verdedigingen die nu op het veld staan. "We zijn prof genoeg om daar mee om te gaan. Vandaag hebben we weinig weggegeven, maar het was wel steeds opletten voor die counters, zoals in de eerste helft. Maar het is goed dat we de nul konden houden. We hebben onze taak gedaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties