Twee spelers van Premier League kijken te diep in het glas

Andrea Doino
| 2 reacties
Twee spelers van Premier League kijken te diep in het glas
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Maandag verscheen de aanvoerder van Wolverhampton Roger Johnson dronken op de training. De verdediger bood zijn excuses aan en behoudt zijn aanvoerdersband. Ook Jermaine Pennant van Stoke had te diep in het glas gekeken.

Roger Johnson
Zondag verloor Wolverhampton met 5-0 van Fulham in de Premier League. Johnson bleef die wedstrijd negentig minuten op de bank. “Roger verscheen dronken op de training en was niet in staat om fatsoenlijk te trainen. Ik heb hem verteld dat wat hij heeft gedaan onaanvaardbaar was”, liet coach Terry Connor weten.

“Er zijn geen plannen om directe maatregelen te treffen. Hij blijft vooralsnog onze kapitein. Tot maandag heeft Roger zich altijd goed voorbereid op trainingen en wedstrijden. We gaan nog wel overwegen of hij zaterdag in de selectie zit tegen Blackburn Rovers.”

Johnson zelf reageerde ook al op het voorval. “Mijn gedrag tijdens de training van maandag en de benadering ervan was beneden de standaard die de club logischerwijs hanteert en ook beneden van wat ik van mijzelf verlang.” De club besloot hem een boete te geven van zestigduizend euro.

Jermaine Pennant
Ook Pennant kan zich verwachten aan een sanctie door zijn club. De speler van Stoke City werd niet opgenomen in de selectie tegen Everton omdat hij de dag ervoor om vijf uur ’s morgens in een nachtclub werd gespot.

Pennant kwam eerder al negatief in de media wegens te snel rijden, rijden onder invloed, een klacht tegen huiselijk geweld door zijn toenmalige WAG, toen hij werd betrapt op vreemdgaan en toen hij zijn Porsche in een treinstation had achtergelaten met enkele parkeerboetes onder zijn ruitenwisser.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties