Van Persie kan 260.000 euro per week opstrijken bij Citizens

Tomas Taecke
| 21 reacties
Van Persie kan 260.000 euro per week opstrijken bij Citizens
Foto: © SC

Manchester City heeft zijn interesse in Robin Van Persie wereldkundig gemaakt. In Manchester ligt een vierjarig contract klaar voor de Nederlander, waarbij hij wekelijks 260.000 euro kan opstrijken.

Volens de Britse pers kan Robin Van Persie, bij Arsenal onder contract tot 2013, meer dan 260.000 euro verdienen bij de huidige leider in de Premier League. Ter vergelijking: bij Arsenal verdient Van Persie op dit moment ongeveer 87.000 euro per week. Manchester City heeft zijn zinnen gezet op de Oranje-spits, die door Mancini op dit moment tot de beste aanvallers in Europa wordt gerekend.

"Wij zijn altijd geïnteresseerd in dat soort topspelers", zei Mancini donderdag. "Maar ik vrees dat we niet de enige zijn en dat Van Persie door heel wat topclubs gevolgd wordt".

"Samen met Lionel Messi, Ronaldo, Mario Balotelli en Sergio Aguero behoort Van Persie tot de beste aanvallers in Europa. Hij weet altijd het juiste gaatje te vinden en scoort bijzonder makkelijk", aldus de coach van Manchester City.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties