Sint-Truiden volgens Nederlandse topanalist al in 2de klasse

Jefrey Van der Straeten
| 13 reacties
Sint-Truiden volgens Nederlandse topanalist al in 2de klasse
Foto: © SC

Volg STVV nu via WhatsApp!

Gisterenavond kwam in de Nederlandse talkshow Voetbal International STVV- spits Reza in de spotlights te staan. Daarbij werd gesteld dat die het zeer goed doet in de Belgische tweede divisie.

Het was Johan Derksen, de hoofdredacteur van het magazine 'Voetbal International' die de flater maakte. In het gelijknamige programma op RTL 7 meldde hij dat Sint-Truiden-spits Reza Ghoochanejhad heel wat interesse opwekt van Nederlandse clubs. “Reza speelt in de tweede divisie in België, bij Sint-Truiden”, aldus de immer kritische Derksen.

Verder vertelde de besnorde voetbalanalist het volgende over het Iraans-Nederandse goudhaantje: “Dat was een geweldig talent, maar hij heeft het nooit helemaal goed gedaan in Nederland. Hij heeft zowel bij Emmen, Cambuur als Go Ahead Eagles gespeeld. Maar intussen is hij in België opgestaan, want NEC, Roda en De Graafschap hebben zich voor hem gemeld.”

De toekomst van Reza ziet er dus rooskleurig uit. Toch blijft de aanvaller die dit seizoen al tien keer scoorde er rustig onder: “Eerst wil ik het behoud van STVV verzekeren, daarna zien we nog wel waar mijn toekomst ligt”, zei hij vorige week nog in een interview met onze redactie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties