"Dury zal iets uit zijn hoed toveren"

Melissa Maes
| 4 reacties
"Dury zal iets uit zijn hoed toveren"
Foto: © SC

Steve Colpaert kijkt uit naar de partij tegen KV Mechelen. "Het is onze laatste thuismatch van het reguliere seizoen en we zijn onze supporters nog iets verschuldigd."

“De wedstrijd tegen KV Mechelen is absoluut nog belangrijk voor ons. Toen Francky Dury hier na Nieuwjaar aankwam, heeft hij het halen van dertig punten als doel vooropgesteld voor de reguliere competitie. We willen dat doel absoluut halen om daar vertrouwen uit te putten voor PO2”, laat Steve Colpaert verstaan op de clubwebsite.

“De trainer zal ons sowieso nog wel extra motiveren met iets. We weten niet wat hij voor ons in huis heeft, maar hij zal dit weekend wel iets uit zijn hoed toveren. Het is ook onze laatste thuismatch van het reguliere seizoen en we zijn na de zwakke prestatie op het veld van STVV onze supporters nog iets verschuldigd.”

De fans zijn ontzettend belangrijk voor Essevee, zo benadrukt Colpaert. “Door het sfeervak X kunnen we in onze thuiswedstrijden nu altijd iets meer, zeker als we in de richting van het sfeervak spelen. Dus ook dat is een extra stimulans voor de laatste thuismatch.”

Hoe schat de verdediger de tegenstander van zondag in? “De man in vorm bij KV Mechelen is Julien Gorius. Hij is heel goed en kan het verschil maken. Ik speelde nog met hem bij FC Brussels, dus ik ken hem het best uit die spelerskern.”

“Omdat hij op het middenveld speelt, zal ik hem normaal niet zoveel tegenkomen op het veld. Maar ik zal wel extra tips geven aan onze middenvelders om hem af te stoppen”, besluit Colpaert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties