5-0 forfait voor Lommelse jeugdploegen: "Onbegrijpelijk"

Fabian Morren
| 57 reacties
5-0 forfait voor Lommelse jeugdploegen: "Onbegrijpelijk"
Foto: © SC

De Lommelse jeugd besloot om afgelopen weekend niet te spelen uit respect en medeleven met de slachtoffers van de busramp. Ze krijgen nu een 5-0-forfaitnederlaag aangesmeerd.

Door de busramp, die voornamelijk een Lommelse basisschool trof, besloot Lommel om het voorbije weekend niet te spelen. De wedstrijd van het eerste elftal werd uitgesteld en de KBVB gaf ook alle nationale jeugdploegen van Lommel meteen uitstel.

Alle provinciale en gewestelijke ploegen (22 !) worden bestraft met forfaitcijfers (5-0). De club krijgt een financiële boete, en alle overige kosten ( scheidsrechters en dergelijke) moeten vergoed worden.

Lommel reageert verontwaardigd op de clubsite. "Wij vinden het onbegrijpelijk dat het Provinciaal Comité Limburg niet meer begrip toont voor een initiatief dat voor ons als club recht uit het hart komt", luidt het. "We zijn tenslotte bezig over jeugdspelers. Deze kinderen krijgen het signaal dat je beter geen respect en medeleven betuigt, je wordt er gewoon voor afgerekend."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties