Interview Bankzitter Buyens: "Ik kan de trainer begrijpen"

Fabian Morren
| 4 reacties
Bankzitter Buyens: "Ik kan de trainer begrijpen"
Foto: © SC

Yoni Buyens wil de komende twee wedstrijden winnen met Standard. Dus moet er ook gewonnen worden in Genk. "We hebben een week de tijd om iets te vinden op De Bruyne", zegt hij.

“In de tweede helft scoorden we weer geen goal”, komt Buyens terug op de wedstrijd tegen Kortrijk. “We hebben de kansen gehad, maar maakten de verkeerde keuzes. Dat is al drie matchen op rij.”

Buyens begon tegen Kortrijk op de bank. Na rust viel hij in. “Dat is een keuze van de trainer, die ik kan begrijpen. De matchen volgen elkaar snel op en hij wil alle spelers scherp houden.”

“Voor de wedstrijd tegen Kortrijk zei ik dat we in de komende drie wedstrijden 7 op 9 moesten halen”, zo zegt de middenvelder. “Dat is nog mogelijk. We moeten zeker niet panikeren, want op de tweede helft in Gent na zijn we nergens de mindere geweest.”

Standard trekt zondag naar Genk. Een lastige verplaatsing, want de Limburgers zijn sterk bezig. “Ik heb hun wedstrijd tegen Anderlecht gezien tot aan de 0-2. Toen ben ik gaan slapen. Ze speelden in elk geval hel goed. De Bruyne is moeilijk te verdedigen, want hij heeft een vrije rol. We hebben een week de tijd om daar iets op te vinden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties