Kompany: "Dit moeten we afmaken"

Kompany: "Dit moeten we afmaken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vincent Kompany scoorde de enige treffer in de derby om Manchester. Daarmee brengt hij City op gelijke hoogte qua punten met United in de Premier League. De Citizens hebben met twee wedstrijden nog te spelen wel een veel beter doelpuntensaldo.

"Absoluut fantastisch, hier hebben we lang op gewacht", zei Kompany na de wedstrijd. "De titel is nog verre van binnen en dat weten we, maar dat we dit seizoen onze supporters twee zeges tegen United konden bezorgen is al fantastisch.

"Dit moeten we nu gewoon afmaken in de resterende twee wedstrijden. Er wacht ons wel nog een erg zware verplaatsing naar Newcastle (vijfde in de stand, red.) maar we willen zó graag want we kunnen onze jeugddromen waarmaken. Voor de match was de voorzitter (sjeik Mansour) ons in de kleedkamer al komen vertellen dat hij fier op ons was en dat we, wat er ook gebeurt, iets moois hebben neergezet."

Voor Kompany was het de eerste goal ooit tegen United. "Voor de wedstrijd kreeg ik nog een sms'je van iemand die zei dat ik zou scoren maar ik verklaarde hem toen gek. Maar deze overwining is van het hele team. Ik mag dan wel man van de match geworden zijn, ze hebben allemaal erg sterk gespeeld en ik ben erg blij voor hen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties