Interview Hyland: "Standard wordt heel belangrijk"

Robby Morren
Robby Morren
| 10 reacties
Hyland: "Standard wordt heel belangrijk"
Foto: © SC

Khaleem Hyland verwacht dat Genk een hele moeilijke wedstrijd tegemoet gaat op Sclessin. Over het samenspel met Tözser op het Genkse middenveld is hij best tevreden.

"Tegen Kortrijk slikten we te veel tegengoals maar gelukkig hebben wij met Jelle en Christian (Vossen en Benteke nvdr) twee topschutters in ons team en zij scoorden vier keer. Kortrijk had veel balbezit en goed spel maar ze waren minder efficiënt", blikt Hyland terug.

Tözser
Nadat hij een schorsingsdag uitzat tegen Anderlecht, zorgde Hyland tegen Kortrijk voor wat meer stabiliteit op het Genkse middenveld. Hij speelde er samen met Tözser wat toch een aanpassing is ten opzichte van De Bruyne.

"Het samenspel met Daniël op het middenveld verloopt prima. Hij heeft nog wel wat matchritme nodig maar wij zoeken allebei de eenvoudige oplossing. Kevin De Bruyne is een heel ander type speler maar het zijn beiden voetballers met veel kwaliteiten", vertelt de Trinidadiaan aan onze redactie.

Standard
"We staan nu op de derde plaats en moeten proberen Europees voetbal te halen. De verplaatsing naar Standard wordt moeilijk maar hopelijk kunnen we toch de drie punten pakken. Het wordt een hele belangrijke match."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties