Hertha nog niet akkoord met de degradatie

Mathias Dumarey
| 7 reacties
Hertha nog niet akkoord met de degradatie
Foto: © SC

Hertha Berlijn degradeert na één jaar terug uit de Bundesliga. Het verloor in twee wedstrijden van Fortuna Düsseldorf. Maar in de Duitse hoofdstad willen ze zich nog niet bij de degradatie neerleggen en men overweegt een klacht in te dienen.

Hertha Berlijn overweegt een klacht in te dienen omdat de terugwedstrijd van gisterenavond op het veld van Fortuna Düsseldorf bol stond van de incidenten. De wedstrijd moest op het einde van de partij lange tijd worden stilgelegd omdat supporters van Fortuna al het veld opstormden om de promotie te vieren. Scheidsrechter Wolfgang Stark floot ook één minuut eerder af dan op voorhand werd aangegeven. Hertha gaat nu onderzoeken of het juridisch iets kan doen, maar de kans is echter heel klein dat de hoofstedelingen hun slag thuis zullen halen.

Otto Rehhagel reageerde erg ontgoocheld op de degradatie van zijn ploeg. "Ik ben er niet over te spreken dat we in de tweede helft weer een rode kaart kregen. Het deed ons weer de das om, want we speelden tot dan toe echt wel goed. Met elf man konden we Düsseldorf veel meer onder druk zetten", aldus de man die Griekenland in 2004 Europees kampioen maakte. Speler Christian Lell zocht niet naar excuses: "We waren in de tweede seizoenshelft gewoon Bundesliga-onwaardig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties