Berchem plukt spelers weg uit tweede klasse

Steven Bologne
| 47 reacties
Berchem plukt spelers weg uit tweede klasse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kampioen uit bevordering, Berchem Sport, roert zich op de transfermarkt. De Antwerpse club plukte reeds drie ervaren spelers weg uit tweede klasse. Nu de club de promotie naar derde heeft afgedwongen wil het een trapje hoger geen mal figuur slaan en ambieert het de linkerkolom.

Voor het oog van bijna 4000 toeschouwers versloeg Berchem op de voorlaatste speeldag Duffel met 6-0. Tijdens de kampioenenviering achteraf pakte de club reeds uit met de transfer van verdediger Mike De Koninck (foto) van Lommel United. De Koninck was al eens in Berchemse loondienst onder Marc Brijs.

Intussen voegde geel-zwart er nog met verdediger Benjamin De Wilde (Wetteren) en middenvelder Tim Verstraeten (St-Niklaas) twee grote namen aan toe. Bij FC Eindhoven werd ook nog derde doelman Jelle Merckx weggeplukt.

Youri De Wilde, Michael Dierickx, Miguel Quintana, Jelle De Wilde, Murat Kocak, Stef Van den Heuvel, Matti Van Minnebruggen, Brahim Boujouh, Thierry Flies en Nico Lansu verlengden hun contract in het Ludo Coeckstadion. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties