Jonge Rode Duivels verliezen nipt van tien Italianen

Jefrey Van der Straeten
| 5 reacties

In de aanloop naar het EK voor onder 19-jarigen moet België zich proberen te kwalificeren in een groep met Italië, Spanje en Armenië. Gisteren werd de eerste wedstrijd verloren.

Tegen Italië ging men met 2-1 ten onder. Na een kwartier stond de squadra azzura met 1-0 voor, toen Improta zomaar kon oprukken.

Kort daarna werd Thorgan Hazard neergehaald en kreeg de Italiaanse verdediger rood. Net voor rust konden de Italianen echter een strafschop omzetten: 2-0.

In de tweede helft konden de jonge Duivels nog terugkomen tot 2-1, via Ferreira-Carasco. Verder kwam men echter niet. In de volgende wedstrijd moet er dus gewonnen worden. De tegenstander is dan Armenië. In de laatste wedstrijd moet men punten pakken tegen Spanje.

België trad aan met de volgende spelers: Crimi, Feltesse, Arslanagic, Vervoort (33’ Naudts), Lukaku, Oztürk, Van der Bruggen (63’ Praet), Menga, Hazard, Limbombe (63’ Ferreira-Carrasco), Zennaro