Fellaini: "Heel Engeland praat over Rode Duivels"

Fellaini: "Heel Engeland praat over Rode Duivels"
Foto: © SC

Marouane Fellaini is de man die in Engeland de weg vrijmaakte voor de intrede van de andere Belgen. Met de komst van Eden Hazard heeft Chelsea er nu vier op zijn loonlijst staan. Over het Kanaal kijken ze dan ook met argusogen uit naar het duel van zaterdag.

Fellaini heeft alle vertrouwen in de slaagkansen van Hazard. "Als snelle technische speler moet Eden zeker kunnen slagen bij Chelsea", zegt Fellaini in Het Nieuwsblad. "Natuurlijk zullen alle camera's zaterdag op hem gericht zijn, maar Hazard laat zich nooit onder druk zetten. Bovendien is hij niet de enige Rode Duivel die de aandacht zal trekken. Heel Engeland spreekt over de Belgische nationale ploeg."

In Engeland gaat er bijzonder veel aandacht uit naar het onderlinge duel. Vooral het feit dat de Rode Duivels niet naar Polen en Oekraïne gaan, doen wenkbrauwen fronsen. "Ze begrijpen maar niet waarom wij ons niet konden kwalificeren voor het EK terwijl we zoveel talent hebben. Sommige Engelse kranten schrijven zelfs dat we het potentieel hebben om grote toernooien te winnen, maar het komt er niet uit. Misschien moeten we nog wat geduld hebben. Het WK 2014 wordt ons kampioenschap van de waarheid, maar zaterdag tegen Engeland moeten we al demonstreren wat onze kwaliteiten zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties