Brys op jobprospectie in het Midden-Oosten

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Brys op jobprospectie in het Midden-Oosten
Foto: © SC

Marc Brys, ontslagen als coach van KV Mechelen en in de running om de nieuwe trainer van Antwerp te worden, kijkt ook nog uit naar een baan in het Midden-Oosten. Hij is op bezoek bij het Saudische Al-Faisaly.

Marc Brys ligt nochtans op de pole position om de nieuwe trainer van tweedeklasser Antwerp te worden, maar nu ligt er ook een zeer lucratief contract voor hem klaar bij Al-Faisaly, de club waar eerder Jacky Mathijssen in de running was om trainer te worden.

"Ik ga dit weekend naar Saoedi-Arabië om de leef- en werkomstandigheden te bekijken. Ik heb een open geest en zie wel wat er op me afkomt. Het spreekt voor zich dat ik zo'n aanbieding niet zomaar kan weigeren. Ergens tekenen deed ik nog niet, maar ik ben er wel de eerste kandidaat", zegt Brys vandaag in GvA.

En wat met Antwerp? "Dat blijft nog steeds een mogelijkheid, ja. Voor een Antwerpenaar is dat een erg mooie job. Ik boekte in het verleden al successen met Berchem en Beerschot en het zou leuk zijn dat met Antwerp ook te doen. Ik moet nu enkel de juiste keuze maken", besluit Brys.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties