Kuyt: "Fenerbahçe straalt ambitie uit"

Kuyt: "Fenerbahçe straalt ambitie uit"
Foto: © SC

Dirk Kuyt vervolgt zijn carrière in Turkije bij Fenerbahçe. Nogal een verrassing, maar voor Kuyt een logische stap in zijn loopbaan.

"Al vanaf het eerste contact ging de club bij mij leven", zegt Kuyt. "Ze stralen in alles ambitie uit en dat spreekt mij aan. Altijd het hoogst haalbare willen bereiken, dat is waar het in de sport om draait. Het is een grote club, Fenerbahçe, met een indrukwekkende historie."

"Het stadion zit bij alle thuiswedstrijden uitverkocht, ruim 52.000 toeschouwers. En ze willen komend seizoen revanche voor het missen van de titel. Die werd op de laatste speeldag weggegeven toen ze thuis gelijkspeelden tegen Galatasaray."

"Ik gun Liverpool het beste, het is en blijft een van de grootste clubs ter wereld. Maar het was voor mij tijd om elders een nieuwe uitdaging aan te gaan", vervolgde de aanvaller die bij Liverpool minder aan de bak kwam en nu dus voor drie seizoenen naar de Turkse topclub verkast. "Dit is wat ik zocht. Ik ben nu eenmaal een voetballer die regelmatig moet spelen om de motor draaiende te houden. Bij Fenerbahçe voelde ik dat vertrouwen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties