Liverpool loert op Sigurdsson

Yves Dekoning
| 1 reacties
Liverpool loert op Sigurdsson
Foto: © SC

Liverpool FC heeft een nieuwe manager en kan nu ook werk maken van nieuwe spelers. Een eerste aanwinst zou gevonden worden bij de ex-club van Brendan Rodgers.

Brendan Rodgers zou graag Gylfi Thor Sigurdsson meenemen naar Liverpool FC. Swansea huurde de aanvallende middenvelder van het Duitse Hoffenheim en wou hem definitief overnemen. Sigurdsson zou ook al een mondeling akkoord hebben met de ex-club van Rodgers. Er bestaat een afspraak tussen Liverpool en Swansea dat Rodgers het eerste jaar geen spelers zal komen halen bij zijn vorige ploeg. Maar Sigurdsson is voorlopig nog eigendom van Hoffenheim.

De 22-jarige Sigurdsson maakte indruk tijdens zijn uitleenbeurt bij Swansea. De club bereikte op aandringen van Rodgers al een akkoord met Hoffenheim en met Sigurdsson over een definitieve transfer, alleen de handtekeningen ontbreken nog. Sigurdsson wil wachten op de nieuwe manager van Swansea en zal dan beslissen. Indien de transfer naar Swansea niet doorgaat, zal Liverpool er voor gaan. Tot dan wil Rodgers afwachten. De Duitsers zouden ongeveer acht miljoen euro willen vangen voor Sigurdsson.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties