Live Klose, Schürrle en Reus in de basis tegen Grieken

Klose, Schürrle en Reus in de basis tegen Grieken
Foto: © SC

Duitsland ontmoet vanavond Griekenland in Gdansk. Niet moeilijk te zeggen wie van de twee de favoriet is, maar wie had gedacht dat Griekenland ten koste van Rusland zou doorgaan? Löw kiest tegen de Grieken alvast voor een verrassende basisopstelling.

Weinig mensen die een eurocent voor de overlevingskansen van Griekenland geven. De lezers van Voetbalkrant.com zijn alvast duidelijk: 677 mensen denken dat Duitsland wint, waarvan 487 vermoeden met grote cijfers. Slechts 170 vertrouwen op een stunt van Griekenland.

Het vertrouwen in der Mannschaft is groot en dus waarschuwt Joachim Löw voor onderschatting. "Je bent nooit klaar met de Grieken. Ze staan stevig georganiseerd. Tegen hen spelen is zoals tegen een rots opbotsen, ze geven bijna nooit toe." Löw kan alvast weer een beroep doen op Jérôme Boateng die terugkeert uit schorsing. Die staat in de basis, net als Klose, Reus en Schürrle. Gomez, Podolski en Müller zitten op de bank.

De Griekse coach is alvast blij met de vergelijking David tegen Goliath. "David won van een tegenstander waarvan hij nooit werd verwacht te winnen. Dat lijkt me wel OK", lachte Fernando Santos. Hij mist wel zijn kapitein Giorgos Karagounis en José Holebas door schorsing.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties