Tottenham wil Sigurdsson wegkapen

Yves Dekoning
| 1 reacties
Tottenham wil Sigurdsson wegkapen
Foto: © SC

Het belooft de zomer van de transfersoaps te worden. Gylfi Thor Sigurdsson is één van de spelers die voorlopig één van de hoofdrollen opeist. De speler van Hoffenheim leek al twee keer naar een club te trekken, maar nu komt er een derde speler in het spel.

Waar speelt Gylfi Thor Sigurdsson volgend seizoen? Eerst leek de 22-jarige middenvelder van Hoffenheim op weg naar Swansea. Maar voor hij zijn contract kon ondertekenen, veranderde manager Brendan Rodgers van ploeg. Geruime tijd zag het er naar uit dat Sigurdsson Rodgers zou volgen naar Liverpool. Nu duikt plots Tottenham op als gegadigde. Maar de kans bestaat ook dat hij gewoon bij Hoffenheim blijft.

Tottenham, dat nog steeds zonder manager zit, zou volgens Bild een bod uitgebracht hebben van tien miljoen euro. Daarmee zouden ze Sigurdsson voor de neus van concurrent Liverpool wegkapen. Het is onduidelijk waarom de transfer blijft aanslepen. Rodgers gaf de interesse enkele weken geleden al toe. Markus Babbel, manager van Hoffenheim, heeft Sigurdsson tot 30 juni de tijd gegeven om een mogelijke transfer af te ronden. Anders moet hij terugkeren naar de Duitse club die hem de laatste zes maanden uitleende aan Swansea. Over drie dagen zou er dus toch een einde moeten komen aan deze soap.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties