Supportersclub 1895 organiseert eerste fandag

Supportersclub 1895 organiseert eerste fandag
Foto: © SC

De supportersclub van de Rode Duivels (1895) heeft beslist een allereerste fandag te organiseren. eze zal doorgaan op zondag 9 september 2012 in het Sportief Centrum van de KBVB in Tubize, gedurende de hele dag. 1895 stuurde volgend perscommuniqué rond.

We gaan vooralsnog niet het hele programma uit de doeken doen, maar vertellen u nu reeds dat het een echt Nationaal Voetbalfeest zal worden waarop spelers, supporters, scheidsrechters en coaches centraal zullen staan. Alle animatie, voor jong en oud, zal voetbal-gerelateerd zijn. Naast de diverse wedstrijden van vrouwen, nationale jeugdploegen en beachsoccer is er onder andere een open training van de beloften onder leiding van Johan Walem. Tevens wordt er momenteel druk onderhandeld betreffende de mogelijke aanwezigheid van A-spelers.

Die dag zal ook het eerste voetbaltornooi “1895-Cup” worden georganiseerd. Het betreft hier wedstrijden op een klein speelveld waarin met 5 tegen 5 zal worden gespeeld (doelen van 5 x 2 meter). Deelname is exclusief voor erkende supportersclubs van 1895. Iedere club mag in eerste instantie maximaal 1 ploeg afvaardigen. Indien er ruimte is voor een tweede ploeg dan brengen wij u daarvan later op de hoogte. Het inschrijvingsrecht hiervoor bedraagt 20 euro per ploeg; een bedrag dat dient als een soort waarborg en overigens ruimschoots zal worden gecompenseerd door consumptiebonnen.

 PRIJSAANPASSING CHARTER WALES

Na lang zoeken, heeft SUN ondertussen een andere chartermogelijkheid gevonden voor Wales : 260 euro per persoon (dit omhelst het transport per vliegtuig vanuit Brussel naar Cardiff en terug. Het vliegtuig keert na de wedstrijd terug). Bijkomende transferts : Luchthaven-Cardiff-stadion-luchthaven zou op 30 euro komen. Onze optie loopt echter maar tot 14 juli en we dienen minimaal 175 inschrijvingen te hebben (maximaal plaats voor 189 personen).GOLD- Leden die inschrijven voor deze vlucht zijn verzekerd van een ticket. Deelname bevestigen via 1895@footbel.com.

Over de prijzen en het aanvangsuur in Wales hebben we nog steeds geen nieuws !

 ABONNEMENTEN 

Wij herhalen dat de QUALIFIERS nog verkoopbaar zijn tot 22.07. Nadien is het onherroepelijk gedaan !

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties